Aanbod 2021-2022

 

1A en 1B (eerste leerjaar eerste graad gewoon onderwijs en OV4- type 9)

U kan voor de start van de aanmeldingen (19 maart) de capaciteiten en vrije plaatsen via deze link raadplegen. Ook de vrije plaatsen voor de start van de vrije inschrijvingen (4 mei) kan u via dezelfde link raadplegen. Na de start van de vrije inschrijvingen op 5 mei kan u het actuele overzicht van de groepen waarvoor de capaciteit bereikt is via deze pagina (aanbod 2021-2022) raadplegen.

 

Hogere leerjaren gewoon onderwijs en deeltijds beroepssecundair onderwijs. 

Het aanbod 2021-2022 is op dit moment nog niet actueel. Bij de start van de inschrijvingen op 19 april 2021 zal u op deze pagina kunnen raadplegen welke groepen de scholen volzet verklaarden. 

 

BuSO, groepen waarvoor rechtstreeks inschrijven noodzakelijk is. 

Op 19 maart 2021 om 16:00 kan u op deze pagina de vrije plaatsen raadplegen voor de start van de vrije inschrijvingsprocedure in het LOP GENT secundair onderwijs voor het buitengewoon secundair onderwijs in de groepen waarvoor rechtstreeks inschrijven op school noodzakelijk is. Meer informatie vindt u hier.

 

BuSO, groepen waarvoor aanmelden via de website van de school noodzakelijk is (behalve OV4 – type 9, 1A en 1B). 

Op 7 mei om 16:00 kan u op deze pagina de capaciteiten en de vrije plaatsen raadplegen voor de start van de aanmeldingsperiode in het LOP GENT secundair onderwijs voor het buitengewoon secundair onderwijs in de groepen waarvoor aanmelden via de website van de school noodzakelijk is. Meer informatie vindt u hier.

 De kolom W (weigeringen) is niet in gebruik.